FAQ

Preguntes freqüents

Com realitzo la reserva?
  1. Escull el cotxe antic o moto clàssica que més t’agradi.
  2. Obre el formulari de reserva, omple els camps obligatoris i envia’ns-el.
  3. Ens posarem en contacte amb tu. Abans de finalitzar el tràmit de la teva reserva hauràs d’acceptar el contracte que t’enviarem per email amb les condicions i els termes especificats i fer un avançament com a compromís.

T’enviarem un correu electrònic amb la confirmació que hem rebut les teves dades i ens posarem en contacte amb tu per parlar sobre tots els detalls de la reserva.

Revisa a la carpeta de correu no desitjat del teu email, molts cops els correus acaben arribant allà. Si no el trobes, contacta’ns per email a info@rumrum.cat o al telèfon al 644 408 203 i t’enviarem la confirmació.

Totes les hores i dies que ho necessitis, sempre que n’hi hagi disponibilitat.

No, les reserves s’han de fer, com a mínim, amb un mes d’antelació.

No, ens sap greu, però els nostres cotxes clàssics només els poden conduir els xofers de Rum-rum.

Malauradament, tampoc. Les motos no es poden utilitzar en moviment. Les lloguem per produccions audiovisuals, esdeveniments o actes.

Sí, sempre que estigui disponible.

Posa’t en contacte amb nosaltres via email o per telèfon i les canviarem en un moment.

Contacta’ns a través del nostre email info@rumrum.cat. Et demanarem les teves dades de reserva i les teves dades fiscals, i et farem arribar la factura via email.

Sí, sempre que ens ho comuniquis per correu electrònic a info@rumrum.cat. Si cancel·les la reserva, no et podrem reemborsar l’avançament.

Et demanarem una còpia de DNI i el contracte signat.

Sí, cada cotxe antic de la nostra flota està assegurat i té tota la documentació en regla.

Els nens i nenes menors de 12 anys no poden utilitzar els vehicles en marxa, ja que no tenen l’adequació necessària perquè hi puguin viatjar.

El lloc d’entrega del cotxe antic la pactarem sempre amb tu, com també la ruta i les hores d’ús del vehicle. Ara bé, tingues en compte que el cost del lloguer del cotxe clàssic es fa efectiu des de la sortida de les nostres instal·lacions, a La Pera (Girona).

Pots efectuar la paga i senyal i la liquidació via transferència bancària, PayPal/TransferWise/Stripe o efectiu, el que et resulti més còmode.

En el moment de fer la reserva hauràs de realitzar un avançament del 50%. El 50% restant l’hauràs de fer efectiu, a tot tardar, 15 dies abans del dia sol·licitat per fer ús del cotxe. En el cas de no rebre el pagament del 50% inicial, la teva reserva quedarà anul·lada automàticament passats 3 dies.

En cas d’avaria Rum-rum et facilitarà un altre vehicle de la mateixa categoria, el qual s’haurà acordat prèviament.

Tots els nostres cotxes clàssics mantenen l’equipament original de sèrie. No se’ls hi ha fet cap modificació.

Encara et queda alguna pregunta?

Contacta'ns per a sortir de dubtes: 644 408 203 info@rumrum.cat